​​​​​​​


​​​​​​​

Onze waarden

In het hart van onze organisatie

Customer First: Bij alle stappen die wij ondernemen en denkoefeningen die wij doen, houden wij eerst en vooral rekening met de klant. 

I
ntegrity: Wij laten ons leiden door principes en vertrouwen op ons eigen beoordelingsvermogen om rechtvaardig te handelen naar al onze stakeholders toe. 

Coura
geWij denken en handelen om de dingen vooruit te laten gaan. 

ONE AXA: Samen werken aan hetzelfde doel. Dankzij onze complementariteit en diversiteit worden wij steeds beter en efficiënter.

Ons doel

Vooruitgang, groei, zelfvertrouwen en werkgeluk voor onze medewerkers 
 


Nafi Thiam is het perfecte voorbeeld dat zelfvertrouwen, volharding en training sleutels zijn tot vooruitgang en succes. Dankzij haar doorzettingsvermogen en ijzeren wil wist ze jarenlang topsport te combineren met haar studies. Haar enthousiasme en juiste instelling maken van haar de geknipte ambassadrice van AXA en Know You Can

Onze rol in de samenleving

Move the world forward

AXA speelt een heel belangrijke rol in de samenleving. Onze ambitie bestaat erin een verzekeraar te zijn die zich inzet voor zijn klanten, de samenleving en de planeet. Zonder jou zouden mensen over de hele wereld niet de bescherming hebben die ze nodig hebben om in alle vertrouwen door te zetten met hun ideeën, hun bedrijven en hun leven. Jij bent de kracht die vooruitgang stimuleert, voor jezelf, voor onze klanten en voor de maatschappij.

Bij AXA hou je de toekomst in jouw handen.

Groeien

'Pluk de dag' is een motto dat je bij AXA helemaal waar kunt maken


Overal vind je mogelijkheden voor interne mobiliteit, van overplaatsing naar een andere locatie van AXA tot promoties binnen je eigen afdeling.
Ze geven je allemaal toegang tot meer opleidings- en leermodules, zodat je je vaardigheden kunt ontwikkelen, vorm kunt geven aan je eigen professionele ontwikkeling en je ware potentieel tot ontplooiing kunt brengen.

Met een carrière bij AXA sta je zelf aan het roer.