100 Reasons to Join AXA


Er zijn wel 100 redenen om bij AXA te werken. Vraag maar aan onze collega’s. Je goed voelen en kunnen zijn wie je bent, bijvoorbeeld. Of je nu liever koffie, thee of cola drinkt. Danst, juicht of in stilte viert. Waar je ook vandaan komt, in gelooft of van droomt. 

Bij AXA vind je een plek waar we luisteren naar jouw ideeën en meningen. Met al je talenten en imperfecties. Introvert of extravert. Man, vrouw of zoals je je best voelt. In sneakers of op hakken. Hoe diverser we zijn, hoe meer we samen bereiken. 

Ontdek hier de verhalen van onze medewerkers, waarom je bij AXA kan floreren in een diverse gemeenschap.

Rabbe, Internal Auditor
“Diversiteit gaat niet alleen om geslacht, afkomst of uiterlijkheden. Het gaat ook om kunnen zijn wie je bent en je welkom voelen zoals je bent. Pretty imperfect is helemaal OK bij AXA.”
Yamina, Customer Servicing Life

"AXA weet dat ik interesses heb en opleidingen volg die niets met verzekeringen te maken hebben. Dat is  immers een deel van wie ik ben. Het wordt zelfs gezien als een verrijking voor AXA."

Laura, Value Proposition Expert

“AXA geeft je vertrouwen op basis van je competenties, je creativiteit, je ideeën. Zelfs al heb je geen achtergrond in verzekeringen of heb je een handicap, zoals ik.”

6 van de 10

directieleden van AXA Belgium
zijn vrouwen

Verdubbeling

van het aantal deelnemers aan ons Inclusion Network in amper 2 jaar

92%

van onze medewerkers voelen zich
er helemaal bijhoren

At AXA we even have diverse ways to boost our energy, or celebrate success.

50% van onze managers zijn vrouwen
De andere 50% zijn mannen. Een opmerkelijk cijfer in de financiële wereld. Onze ambitie? Dezelfde ratio bij AXA over heel de wereld.
Voices For Disability Een groep van mensen met een handicap bij wie je terecht kunt als je zelf een handicap hebt. En die collega's bewust maken over de impact ervan op het werk. 
Belgian Pride
Je seksuele geaardheid of identiteit speelt voor ons geen rol. Daarom zijn we lid van het LGBT+-netwerk Open@Work en nemen we de laatste jaren actief deel aan de Belgian Pride.
Divers rekruteringsteam
Hoe zorg je voor etnische diversiteit bij medewerkers? Om te beginnen door ook in je rekruteringsteam voor een mix van verschillende achtergronden te zorgen.

Perfectly Imperfect